Együttműködés

A Dr. Lencse Katalin Ügyvédi Iroda szoros együttműködésben tevékenykedik a Dr. Nagy Krisztina Ügyvédi Irodával, amelynek speciális szakterületei a munkajog és társasági jogon túl az alapítványok, társadalmi szervezetek jogi támogatása, valamint az adójogi és társadalombiztosítási problémák hatékony megoldása.

Az iroda alapítója dr. Nagy Krisztina 2001-ben szerzett diplomát az ELTE jogi karán. Szakmai munkáját a pénzügyi jog, ezen belül az adójog területén kezdte meg. 2006-tól a legnagyobb magyarországi pénzintézet és bankcsoport jogtanácsosaként folytatta tevékenységét, ahol fő feladata az anyabank és a cégcsoport munkajogi gyakorlatának szakmai irányítása, felügyelete; a bank és bankcsoport humánpolitikai irányításának jogi támogatása; a csoportirányítással kapcsolatos munkajogi és társasági jogi feladatok ellátása, felügyelete volt és mindemellett jogi tanácsadást végzett a foglalkoztatással kapcsolatos – nemzetközi viszonylatokra is kiterjedő – adózási és társadalombiztosítási kérdésekben. 2013-ban munkajogi szakjogász képesítést szerzett, majd 2015-től több mint másfél évtizedes szakmai tapasztalatát ügyvédként kamatoztatja. Rendszeres és népszerű előadója egyetemi és szakmai konferenciáknak, könyvvizsgálói, könyvelői, adószakértői továbbképzéseknek.

*

„Nem csak ügyvédek vagyunk, de barátok is… Meggyőződésünk, hogy a hozzánk forduló ügyfelek érdekeit a legjobban azzal szolgáljuk, ha komplex jogi támogatást nyújtunk részükre. Az ügyvédi hivatás számunkra nem csak egyszerű munka, hanem az önmegvalósítás, a függetlenséggel karöltve járó felelősségvállalás és az értékteremtés terepe. A közös munka számunkra olyan örömteli tevékenység, amelynek során nap mint nap bizonyíthatjuk rátermettségünket, alapos szakmai tudásunkat. Célunk az ügyfeleink üzleti tevékenységét támogató, stratégiai szemléletű problémamegoldás, valamint a hatékony, kreatív és célorientált együttműködés megvalósítása a hozzánk forduló kliensekkel.”

*